Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΝΒΑ Crystal Ball 2019-2020: Οι προβλέψεις μας



Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν...περίεργο. Πολλά αστέρια της Λίγκας άλλαξαν ομάδες. Άλλοι έγιναν trade, άλλοι άλλαξαν περιφέρεια και άλλοι αποφάσισαν να συμμαχήσουν με έτερους αστέρες για να κατακτήσουν το δακτυλίδι. Βλέποντας λοιπόν της εξελίξεις και αναμένοντας μια σεζόν γεμάτη μπάσκετ, εκπλήξεις και σκληρό ανταγωνισμό, μιλήσαμε με τους φίλους μας στο NBA in Greece, τους Fundamentals αλλά και το περιοδικό All-Star και αποφασίσαμε, μέσα σε ένα κλίμα καφενειακής συζήτησης, να σας παρουσιάσουμε, ο καθένας ξεχωριστά, τις προβλέψεις του.



NBA in Greece:

Βραβεία της χρονιάς:

                                     MVP
: Giannis Antetokounmpo
                         DPOY: Giannis Antetokounmpo
                         SMOY: Lou Williams                             
                         COTY: Doc Rivers
                         ROTY: Ja Morant
                         MIP: Bam Adebayo

                              
Ομάδες Playoffs:

                            East:
Milwuakee Bucks
                             Philadelphia 76ers
                             Boston Celtics 
                             Brooklyn Nets
                             Indiana Pacers
                             Miami Heat
                             Toronto Raptors
                             Detroit Pistons


                           West:
Los Angeles Clippers
                                      Houston Rockets
                                      Golden State Warriors
                                      Los Angeles Lakers
                                      Denver Nuggets
                                      Utah Jazz
                                      Portland Blazers
                                      Sacramento Kings


Παίκτης απογοήτευση:
Jayson Tatum
Παίκτης έκπληξη: Markelle Fultz
Ομάδα έκπληξη:
  Portland Trailblazers
Ομάδα απογοήτευση:  Boston Celtics
Dark Horse για τίτλο: Utah Jazz
Πρωταθλητής NBA: Los Angeles lakers


Fundamentals:

Βραβεία της χρονιάς:


MVP:
Ο Klay Thompson δεν είναι εδώ και αυτό σημαίνει αυτόματα, πως ο Stephen Curry ΠΡΕΠΕΙ να βγει μπροστά και να επιστρέψει στο προ τριετίας beast mode που βρισκόταν κάθε βράδυ. Τότε που κέρδιζε διαδοχικά τα MVP και πετούσε 40αρες και 50αρες δεξιά και αριστερά. Θεωρώ ότι οι Warriors θα είναι και πάλι ισχυροί contenders και μέχρι να παίξουν πλήρεις, ο Curry θα κάνει MVP season. Εξάλλου ακόμα και πέρυσι με Thompson και Durant δίπλα του, οι αριθμοί του δεν ήταν τόσο μακριά από τα απαιτούμενα στάνταρντς του βραβείου.

ROY: Μια ανάλογη περίπτωση με αυτή του Ben Simmons πέρυσι ή του Blake Griffin παλιότερα είναι ο Michael Porter Jr. Ίσως να είναι άδικο, όμως η πραγματικότητα λέει, ότι αυτή είναι η πρώτη επαγγελματική του σεζόν. Οι τραυματισμοί τον έριξαν αρκετές θέσεις πέρυσι στο Draft, με τους "σβόλους" να τον επιλέγουν στην 14η, ελπίζοντας πως μακροπρόθεσμα θα έχουν ΤΟ steal. Πιστεύω, ότι ο παίκτης είναι μεγάλο κελεπούρι και φέτος θα τα πάει περίφημα, οπότε του δίνω την ψήφο μου!

DPOY: Ο Dwight Howard δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Όλα στο L.A φαίνεται να λειτουργούν υπέρ του: Ο Frank Vogel, ένας defensive oriented coach, στο τιμόνι της ομάδας, ο αρχικά starting Center, Demarcus Cousins, χάνει ακόμα μια χρονιά και στην ατμόσφαιρα αιωρείται η ευχή για επίτευξη, όσων δεν πραγματοποιήθηκαν το 2012-2013΄στη Super Team των Lakers με αυτόν ως ηγέτη της ρακέτας. Θα κληθεί να προστατέψει το καλάθι της ομάδας του και όχι να κουβαλήσει στο σκόρ ή κάτι τέτοιο. Έχει την ευκαιρία να επιστρέψει μετά από χρόνια στο προσκήνιο και να κατακτήσει για 4η φορά το βραβείο του DPOY! The Superman still got juice left!

SMOY: Από τη στιγμή που είναι το πιο πιθανό ο Schroder να έρχεται από τον πάγκο στην OKC, θεωρώ ότι μπορεί να λάμψει. Βασίζω την απόψη μου στο ότι η Oklahoma του Billy Donovan, ενδεχομένως να παίξει ένα πολύ πιο ομαδικό μπάσκετ στην προσπάθεια της να απογαλακτιστεί από τον Russell Westbrook. Ο Schorde λοιπόν προφανώς θα είναι ο αναπληρωματικός του Chris Paul (μέχρι να φανεί το αντίθετο δηλαδή) και σε μια 2nd unit, στην οποία οι πιο δυνατοί θα είναι οι Nerlens Noel, Terrance Ferguson και Abdel natner, περιμένω από τον Γερμανό PG να λάμψει και να γράψει εντυπωσιακούς αριθμούς.

MIP: Ο Terry Rozier που πέρυσι δεν ξεπερνούσε τους 9 πόντους, τα 4 rebounds και τις 3 τελικές κατά μέσο όρο, φέτος θα είναι ο βασικός PG των Hornets, μιας ομάδας που προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει enter στην postseason εδώ και αρκετά χρόνια. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει το μπαμ και με έναν street player, όπως ο Rozier, στο τιμόνι της να μαζίεψει τις 45-47 νίκες, που συνήθως απαιτούνται για μια εκ των τελευταίων προνομιούχων θέσεων της Ανατολής. Από την απόδοση του Rozier θα κριθεί το πόσο μακριά θα φτάσει η ομάδα του MJ και θεωρούμε ότι ο "Scary Terry" μπορεί με το ανταγωνιστικό του πνεύμα και το no fear attitude, να αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά στην ερχόμενη σεζόν.

COTY: Νομίζω ότι πέρυσι ο Michael Malone το έχασε στα σημεία και ίσως αδικήθηκε. Φέτος ελπίζω σε ακόμα καλύτερη πορεία των Nuggets και επομένως σε πρώτο seed στη Δύση ή ακόμα και σε ολόκληρη τη Λίγκα. Χωρίς να θελώ να υποβαθμίσω τον Mike Budenholzer και την εξαιρετική δουλειά του θέλω να πω, ότι ο Michael Malone, άξιζε από πέρυσι να κερδίσει το βραβείο και αφού αυτό δεν συνέβη, φέτος με το ρόστερ πιο δυνατό και με μια ακόμα καλύτερη πορεία της ομάδας του η ανταμοιβή του δεν θα αργήσει να έρθει.

Ομάδες Playoffs:
                                                                  East: Milwuakee Bucks
                                                      Philadelphia 76ers
                                                      Indiana Pacers
                                                      Boston Celtics
                                                      Brooklyn Nets
                                                      Orlando Magic
                                                      Detroit Pistons
                                                      Toronto Raptors


                             West
Denver Nuggets
                                        Los Angeles Clippers
                                        Golden State Warriors
                                        Houston Rockets
                                        Portland Trailblazers
                                        Los Angeles Lakers
                                        Utah Jazz
                                        San Antonio Spurs

Πρωταθλήτρια ομάδα: Ο “Mr. Logo” έκανε και πάλι τα μαγικά του, συνθέτοντας ένα ακόμα δίδυμο, που πιθανώς να περάσει στην ιστορία, όπως το Kobe & Shaq στους Lakers ή οι “Splash Brothers” στο Golden State. Κοινώς, η California χρωστά πάρα πολλά για την εξέλιξή της στον Jerry West.
Leonard και George λοιπόν στις επάλξεις και ένα ρόστερ γεμάτο από ρολίστες, υπό τις οδηγίες του ικανότατου Doc Rivers. Πέρυσι οι Clippers έδωσαν μια τρομερή σειρά απέναντι στους Warriors, δείχνοντας ότι το αίμα του οργανισμού βράζει. Θα είναι ισχυροί contenders!


Ομάδα έκπληξη: Ο Rick Carlisle στη 12η χρονιά του στο Dallas αναμένεται να δημιουργήσει μια ομάδα – πόλο έλξης για τους ποιοτικούς φιλάθλους και οι Mavericks στην πρώτη σεζόν τους χωρίς τον Dirk, στοχεύουν στη δημιουργία ενός πυρήνα νέων παικτών με σπουδαίο potential. Την ομάδα θα κουβαλήσουν ο περυσινός ROY, Luca Doncic και ο Kristaps Porzingis, που άφησε όλη τη σεζόν πέρυσι να περάσει, προκειμένου να ανακάμψει. Δυο νεαροί Euro παίκτες (ξέρετε ότι αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε) με σπουδαίο mentality. Για μένα, είναι όλα τα λεφτά και δεν θα εκπλαγώ, αν φλερτάρουν ακόμα και με την 8άδα!


Ομάδα απογοήτευση: Θεωρώ, ότι οι Lakers θα μπουν στην postseason, αλλά σύντομα θα πάνε σπίτι τους. Αμφιβάλλω σφόδρα, για το αν ο Davis μπορεί να μη χάσει πολλά παιχνίδια και να συμβιβαστεί με τον δεύτερο ρόλο πίσω από τον James, για το αν ο Frank Vogel και το πολύ έμπειρο επιτελείο του (Hollins, Kidd…) μπορούν να μετατρέψουν τους Lakers με το DNA του “Showtime” σε ομάδα στα μέτρα τους (άμυνα και λιγότερες κατοχές) και για την ικανότητα της ομάδας στο σουτ, εκεί όπου οι Kuzma και Green θα είναι βαρόμετρα. Μου άρεσε πολύ η προσθήκη του Bradley, αλλά είμαι καχύποπτος σχετικά με το όλο πλάνο.


Παίκτης έκπληξη: Lauri Markkanen. Κι επιστρέφουμε στον δεύτερο παίκτη, που αποτελεί κλώνο του μεγάλου Dirk Nowitzki. Ο Φινλανδος PF των Bulls είναι προσωπική μου αδυναμία και φέτος δείχνει να έχει δουλέψει αρκετά το σώμα του, χτίζοντας μύες, που θα του επιτρέψουν να παίξει με μεγαλύτερη άνεση και στο ‘5’. Βελτιώνεται ραγδαία και αν μείνει υγιής, πιστεύω, ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας. Πέρυσι ανέβηκε από τα 7.5 στα 9 rebounds και από τους 15.2 στους 18.7 πόντους ανά παιχνίδι και φέτος αναμένω να έχει double-double κατά μέσο όρο με 20+ πόντους!


Παίκτης απογοήτευση: Ο Jimmy Butler! Ο 30χρονος G/F στα μάτια μου είναι ένας αρκετά καλός αλλά overrated παίκτης, που μετράει 16.7 πόντους, 4.9 rebounds, 3.5 assists και 1.6 κλεψίματα σε 9 χρόνια καριέρας στη μεγάλη λίγκα. Δεν έχει συνδέσει το όνομά του με κάποια μεγάλη πορεία. Ίσως να είμαι άδικος, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Στο Miami λοιπόν θα προστεθεί σε ένα παρωχυμένο ρόστερ και θα παίξει υπό τις οδηγίες του Erik Spoelstra. Με βασικό 5άρι τον Adebayo και δεύτερα βιολιά τους Dragic και Waiters δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν δω τους συμπαθέστατους κατά τ’ άλλα Heat να παραπαίουν και μαζί τους τον Butler, που θα ζητά εκ νέου ανταλλαγή.


Dark Horse: Υποσυνείδητα έχω χτίσει έναν κόσμο, στον οποίο κάποτε ο Damian Lillard θα κατακτήσει ένα δαχτυλίδι ως ηγέτης με τον οργανισμό των Blazers. Με τον C.J McCollum στο πλάι του, τον Hassan Whiteside να καλύπτει το ‘5’ όσο ο Nurkic θα βρίσκεται στα πιτς, τους Hood, Bazemore, Collins και Hezonja να δίνουν βάθος και τον Pau Gasol να φέρνει veteran leadership, o Terry Stotts θα έχει ένα συμπαγές και ταλαντούχο σύνολο στην 8η χρονιά του στο Oregon. Ζητείται υγεία, σωστή κατανομή λεπτών και ρόλων και φυσικά ο γνωστός “Big Game Dame” όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους. Κάθε χρόνο κάνουν ένα βήμα μπροστά. Μπορούν φέτος να φέρουν τα πάνω κάτω;



Περιοδικό All-Star:


Βραβεία της χρονιάς:

                                                       MVP:
Γιάννης Αντετοκούνμπο
                                     DPOY:
Ντρέιμοντ Γκριν
                                     ROY:
Καμ Ρέντις
                                     COY:
Μάικλ Μαλόουν
                                     MIP:
Λούκα Ντόντσιτς
                                     6th Man:
Λου Γουίλιαμς

Ομάδες Playoffs:                              
                              East
: Μιλγουόκι Μπακς
                                        Μπρούκλιν Νετς
                                        Μπόστον Σέλτικς
                                        Φιλαδέλφεια 76ερς
                                        Μαϊάμι Χιτ
                                        Ατλάντα Χοκς
                                        Ιντιάνα Πέισερς
                                        Ορλάντο Μάτζικ

                               West: Λος Άντζελες Λέικερς
                                          Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
                                         Λος Άντζελες Κλίπερς
                                         Ντένβερ Νάγκετς
                                         Χιούστον Ρόκετς
                                         Γιούτα Τζαζ
                                         Ντάλας Μάβερικς
                                        Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

                                                     
Παίκτης απογοήτευση: Ζάιον Γουίλιαμσον. Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να δει τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς να αγωνίζονται με τον Ζάιον να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Στη Νέα Ορλεάνη ακόμη και αν δεν το λένε, έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τον Γουίλιαμσον, καθώς θεωρούν ότι είναι ο παίκτης που θα αλλάξει το ρου της ιστορίας της ομάδας. Αλλά πόσες φορές έχουμε δει ένα παίκτη που έχει επιλεχθεί στο νούμερο 1 πικ να μην τα πηγαίνει καλά; Πάρα πολλές. Επίσης, ο νεαρός φόργουορντ είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς. Έναν κατά τη διάρκεια του March Madness και έναν στο Summer Camp.

Παίκτης έκπληξη:
  ΝτεΆρον Φοξ. Ο νεαρός γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς έχει δείξει ότι μπορεί να είναι βαρόμετρο για την ομάδα του Λουκ Γουόλτον. Την περυσινή αγωνιστική περίοδο είχε κάποια πολύ καλά παιχνίδια και με τη νέα θέλει να αποδείξει ότι η κλήση του στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Φοξ έχει βελτιώσει πάρα πολύ το παιχνίδι του, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, καθώς πλέον δείχνει πολύ πιο αποφασιστικός στις επιλογές του.
Ομάδα έκπληξη: Ατλάντα Χοκς. Τα "γεράκια" την προηγούμενη σεζόν έδειξαν ότι έχουν τεράστιο ταλέντο στο ρόστερ τους και έναν προπονητή, Λόιντ Πιρς, ο οποίος βρέθηκε και στο τεχνικό επιτελείο των ΗΠΑ, στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο Πιρς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και το έδειξε και την περυσινή σεζόν, καθώς οι Χοκς μπόρεσαν να αποδώσουν κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην ομάδα.

Ομάδα απογοήτευση:
Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι Σπερς φαίνεται να έχουν μείνει χρόνια πίσω, καθώς το μπάσκετ έχει προχωρήσει, αλλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς συνεχίζει να μην θέλει η ομάδα του να σουτάρει τρίποντα. Ο Αμερικανός κόουτς δεν είναι εντελώς αντίθετος με τις προσπάθειες τριών πόντων, αλλά θεωρεί ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος παιχνιδιού. Ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν είναι ο σταρ των "σπιρουνιών", αλλά η υπόλοιπη ομάδα δεν είναι στα στάνταρ του παρελθόντος.

 
Πρωταθλητής NBA: Λος Άντζελες Λέικερς. Οι "λιμνάνθρωποι" έχουν φτιάξει ένα αρκετά δυνατό ρόστερ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς δηλώνει ότι είναι σε εξαιρετική φυσική και πνευματική κατάσταση, ο Άντονι Ντέιβις θέλει να γράψει μία νέα σελίδα στην καριέρα του και οι Λέικερς φάνταζαν από την αρχή ο κατάλληλος προορισμός. Ακόμη, ο Φρανκ Βόγκελ φαίνεται να έχει βρει το κατάλληλο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας μάλιστα και αρκετό βάθος στον πάγκο του. Πέρυσι, οι Τορόντο Ράπτορς έδειξαν ότι ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και οι Λέικερς ποντάρουν, ουσιαστικά, στον AD και τη συνύπαρξή του με τον LBJ.

Dark Horse για τίτλο:
Ντένβερ Νάγκετς. Οι Νάγκετς έδειξαν την περυσινή σεζόν ότι είναι μία αρκετά δυνατή ομάδα και με έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος προσθέτει νέα πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του κάθε νέα σεζόν. Οι Νάγκετς μπορούν να γίνουν αυτό το Dark Horse, αλλά για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να κάνουν πολύ καλύτερη χρονιά από ότι με πέρυσι. Ωστόσο, έχουν όλα τα στοιχεία που μπορεί να βρει κάποιος σε μία ομάδα που θα παλέψει για το πρωτάθλημα.



Cut the Net

Βραβεία της χρονιάς:


MVP:
Με τους Warriors να χάνουν μέσα σε ένα καλοκαίρι 2 παίκτες βαρόμετρα για την ομάδα, ο ηγέτης της ομάδας, ο παίκτης που κατάφερε να ξαναβάλει στον μπασκετικό χάρτη το Oakland θα κάνει, αν παραμείνει υγιής, μια MVP Season. Με την Δύση να είναι γεμάτη από ομάδες που κυνηγόυν τα playoffs, ο Stephen Curry θα χρειαστεί να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.

DPOY:
Kawhi Leonard. Χωρίς minute restriction, χωρίς load management, σε μια ομάδα και σε μια αγορά που θα έχει όλα τα φώτα πάνω του, ο "Klaw" μπορεί να κερδίσει φέτος το 3ο βραβείο του.

ROY:  Zion Williamson. Στο μυαλό μου μοιάζει η ξεκάθαρη επιλογή. Σε μια Draft Class με πολύ ταλέντο (βλέπε Ja Morant, Cam Reddish, Rj Barett) και με παίκτες eligible για το ROY από προηγούμενες χρονιές (βλέπε Michael Porter Jr) ο Zion ξεχωρίζει. Είναι ένα κινούμενο τείχος που δεν θέλεις ποτέ να το αντιμετωπίσεις. Οκ δεν τρομάζει από μακριά. Ίσως έχει πρόβλημα και με τις βολές. Αλλά το ταλέντο του και η αθλητικότητα του είναι πραγματικά σε τέτοιο επίπεδο που, όπως και στις περιπτώσεις του Γίαννη ή του Ben Simmons, δεν θα έχει και πολύ μεγάλη σημασία αν μπορεί να βάλει την μπάλα πίσω από τα 7,25.


COY:
Doc Rivers. Πιστεύουμε ότι οι Clippers θα είναι ΠΟΛΥ καλοί φέτος. Ο Doc έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ιδιαίτερα πέρυσι, με την ομάδα του LA και ίσως είναι καιρός να κάνει cash in φέτος.

MIP:
Dejounte Murray. Ο νεαρός άσσος των Spurs ήταν έτοιμος για μια breakout season πέρυσι μέχρι που σε ένα παιχνίδι της preseason υπέστει ρήξη χιαστού. Φέτος πιστεύουμε πως είναι η χρονιά του.
6th Man: Lou Williams. Ο Sweet Lou θα είναι και φέτος ο 6ος παίκτης της χρονιάς. Σε μια εξαιρετική ομάδα, ένας εξαιρετικός σκόρερ και χαρακτήρας όπως ο Lou θα συνεχίσει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό κάθε βράδυ που ο Kawhi ή ο PG13 θα χρειαστούν κάποιον να τους ξελασπώσει.

Ομάδες Playoffs: 
                                           

                                                                 East: Milwuakee Bucks
                                                      Philadelphia 76ers
                                                      Indiana Pacers
                                                      Boston Celtics
                                                      Brooklyn Nets
                                                      Miami Heat
                                                      Detroit Pistons
                                                      Toronto Raptors
                                          
                                          
WestDenver Nuggets
                                                       Los Angeles Clippers
                                                       Golden State Warriors
                                                       Houston Rockets
                                                       Portland Trailblazers
                                                       Los Angeles Lakers
                                                       Utah Jazz
                                                       Sacramento Kings


Παίκτης απογοήτευση:
Khris Middleton.
Ο Khris πέρυσι ήταν σε χρονιά συμβολαίου και όμως έδειξε ότι ίσως δεν αντέχει το βάρος του 2ου σταρ στην ομάδα του Milwuakee. Με έναν Γιάννη πιο αποφασισμένο και με τους νέους παίκτες των Bucks να βελτιώνονται και να παίρνουν περισσότερο χρόνο και μπάλες στα χέρια τους, ο Khris, παρότι υπέγραψε ένα τεράστιο συμβόλαιο φέτος, θα απαγοητεύσει φέτος τους φίλους των Bucks.

Ομάδα έκπληξη:  Indiana Pacers. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση της Ανατολής, έχοντας χάσει τον star της από τον Ιανουάριο. Φέτος, σε μια διαφορετική Ανατολή και με πολύ σημαντικές προσθήκες η ομάδα της Indiana μπορεί να κάνει την έκπληξη και ένα βήμα παραπάνω.

Παίκτης έκπληξη:
  Miles Bridges. Σε μια ομάδα που αναμένουμε να είναι στο πάτο της βαθμολογίας, ο δευτεροετής πλέον Miles Bridges, ένας παίκτης που στην rookie σεζόν του μας έδειξε αρκετές φορές το τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, αναμένεται να είναι το φωτεινό άστρο στην ομάδα του Michael Jordan. Ή ο μοναδικός επιζών σε ένα καράβι που ήδη έχει γείρει.


Ομάδα απογοήτευση:
  Charlotte Hornets. Το είπαμε και μερικές σειρές πιο πάνω. Οι Hornets θα είναι κακοί. Το πείραμα με τον, τίμιο κατά τ'άλλα, Rozier δεν θα πετύχει. Τα πολύ κακά συμβόλαια συγκεκριμένων παίκτων θα είναι κόμπος στον λαιμό του GM. Στην Charlotte έχουν ήδη αποδειχθή ότι και αυτή την χρονιά, η ομάδα τους θα είναι (πολύ) κάτω του μετρίου.


Πρωταθλητής NBA:
  LA Clippers. Οι Clippers φέτος θα είναι καλοί. ΠΟΛΥ καλοί. Έχουν λύσεις σε κάθε θέση, έχουν έναν από τους καλύτερους πάγκους στην Λίγκα, μια από τις καλύτερες άμυνες στην Λίγκα, 2 από τους καλύτερους παίκτες στην Λίγκα και κυρίως πεινάνε για ένα πρωτάθλημα. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τους χρίσουμε πρωταθλητές, η άλλη ομάδα του LA που περνούσε δεκαετίες πίσω από την σκιά των Lakers, έχει την ευκαιρία φέτος να περάσει στην αντεπίθεση.


Dark Horse για τίτλο:
Utah Jazz. Οι Jazz έκαναν μια πολύ ποιοτική offseason και φέτος είναι έτοιμοι για το ξεπέταγμα που θα έκαναν πέρυσι. Ο Conley είναι μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον Rubio, ο Bogdanovic είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη, ενώ οι Gobert και Mitchell, οι 2 πυλώνες της Utah, παραμένουν στην ομάδα, με ένα χρόνο παραπάνω στα πόδια τους και με στόχους για το βήμα παραπάνω. Η Utah δύσκολα θα χτυπήσει τις 2 ομάδες του LA, αλλά είναι μια ομάδα που μπορεί να βρει χημεία, να δέχεται πόντους με το σταγονόμετρο και το επιθετικό της παιχνίδι να είναι υγιές. Η Utah θα είναι contender.









Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Αναγνώστες